«Розмова, якої не було» (театр Оперети)

24 лютого 2023

18:00

Київ, Київський національний академічний театр оперети

Событие прошло!

Трагікомедія на 1 дію.

Життєва історія про справжню чоловічу дружбу та людські цінності, яка змусить сміятись крізь сльози. Вистава, яка вчить на чужих помилках і після якої хочеться жити, кохати, творити... Коли кращий друг стає янголом-охоронцем, а подорож у минуле – ключем до майбутнього…

Сюжет розповідає про чоловіка, який потрапляє у реанімацію. У Героя зупиняється серце. І саме під час клінічної смерті до нього приходить його товариш Ігор. Між ними відбувається розмова, якої ніколи не було. Чоловіки згадують своє життя: від знайомства в школі до останньої телефонної розмови… Пригадують дискотеки, знайомства, життєві спокуси і виклики.

Це вистава про любов до життя. Про те, що треба вміти цінувати час, пам’ятати щасливі моменти, бути поруч з рідними і друзями у хвилини радості, і тоді, коли вони потребують нашої підтримки. Актори грають яскраво, кумедно і проникливо про те, що головна умова для зустрічі друзів — не «де», а «коли»!

Трагікомедія створена за п’єсою сучасного драматурга, сценариста та прозаїка Родіона Білецького режисером-постановником Ігорем Ніколаєвим і присвячується його другу зі школи та студентських літ, із яким вони грали разом у театрі – Олександру Терехову, який помер через алкогольну залежність.