Анна Герман. «Коли цвітуть сади»

27 серпня 2021

19:00

Біла церква,

Событие прошло!

Анна Герман - це унікальна виконавиця. Її проникливий голос, який часто називали «голос Ангела», репертуар який одразу запам’ятовувався, а також тонкий аристократизм, який став основою всього сценічного образу, зробили її однією з найпопулярніших актрис свого часу.
В її голосі звучить ЕПОХА. Таких співачок дуже небагато, але вони є, бути серед них КОЖНІЙ з них велика честь: Лідія Русланова, Клавдія Шульженко, Едіт Піаф, Майа Кристалинская, Анна Герман ...
«Надежда», «Когда цвели сады», «Нежность», «Эхо любви», «А он мне нравится»,«Гори, гори, моя звезда» ... прозвучать в театральному дивертисмент для тих, хто цінує справжню душу пісень репертуару Анни Герман. А їх незвичайне виконання співачкою з Одеси Владиславою Вдовиченко змусять повірити в те, що вічне не повинно нас залишати.
Доля самої Владислави Вдовиченко майже містичним чином зв'язалася з легендарної Анною Герман. Відкриваючи завісу, тільки скажемо, що чоловік Анни Герман Збігнєв Тухольский подарував бурштинову брошь (реліквію сім'ї Анни Герман) Владиславі Вдовиченко - співачці, яка продовжує традиції Анни Герман. У серіалі «Анна Герман. Таємниця білого ангела »за кадром гри польської актриси Йоанни Моро Владислава Вдовиченко заспівала 7 пісень з репертуару Анни Герман a cappella.