Art and Wine: Дегустація вина та розмови про мистецтво

11 серпня 2021

19:00

Біла церква,

Событие прошло!

Art & Wine – це новий формат, який об'єднує неординарність лекції про мистецтво і дегустацію вина. Наш третій вечір присвячений Італії, яка стала колискою давньоримського мистецтва, відродження і бароко. Вона справжній ценр мистецтва, батьківщина геніїв і країна, яка прославилася богатсвом смаків.

Програма вечора «Art & Wine» складається із дегустації, яку проведе для вас сомельє, розкриваючи насиченість та ніжність італійського вина, а також розповідь про світові шедеври живопису Італії, історії яких розгортаються навколо винної культури різних епох. Ми поринимо у плітки про італійську знать, а ще піднімемо келихи разом із Караваджо, Тіціаном, Вільямом Бугро та Гвідо Рені.

Цей вечір – унікальна можливість, почати свій естетичний шлях у культурі дегустації, більш того, це нові враження для професіоналів. Хто здатен краще описати вино, ніж італійський режисер Федеріко Фелліні, який сказав: «Хороше вино - як хороший фільм: швидко закінчується, залишаючи чудовий післясмак; із кожним ковтком у ньому відкривається щось нове, і як це часто буває із фільмами – воно народжується і відроджується у кожному новому шанувальнику»

Цінність вечора – незабутні враження, позитивні емоції, нові знання в колі поціновувачів вина і мистецтва.

Програма заходу включає:

Винний інтерактив:
Історія про вино під аперитив Macchio Prosseco.
Дегустація вин з чотирма смаками (солодкий, кислий, гострий і солоний): почнемо з шардоне I Sistri, Tenuta di Felsina, потім перейдемо до Primitivo di Salento, Menhir і в завершенні вечора спробуємо червоне сухе вино Tenuta Le Farnete, Carmignano Riserva.
Поговоримо про те, як смак вина змінюється у поєднанні з різними смаками в їжі.
Поговоримо про поєднання різних продуктів з разними винами.
Розповімо про фудпейрінг

Закуски:
Канапе з тартаром з лосося
Канапе з тартаром з яловичини
Канапе з ростбіфом
Індивідуально для кожного!

Лекція про мистецтво:
Символіка вина у мистецтві Італії
Живописний гід полотнами Караваджо, Тіціана, Вільяма Бугро та Гвідо Рені.
Улюблені напої та бари, які супроводжували творчий шлях італійських художників.