Червоне, чорне і знову червоне (Дикий театр)

13 червня 2021

20:00

Біла церква,

Событие прошло!

Анархічний вестерн 21 плюс

“Дикий театр” і “Мамаєва Слобода” презентують абсолютно український, абсолютно відірваний, абсолютно анархічний вестерн просто неба “Червоне, чорне і знову червоне”

Ідейний анархіст Валеон Барон і його не менш ідейний компаньйон Петро Крук мають надскладну місію – привезти Батьку Махну важливу секретну скриньку, яку вони разом з усім обозом благополучно втрачають в дорозі, і та потрапляє в руки ворога.Але Барон і Крук хлопці завзяті, тому беруть у полон авторитетну персону противника і мають всі шанси обміняти полоненого на скриньку, та й ділу кінець. І все йшло майже добре і за планом, але у справу втрутився Святий отець Онуфрій… Тому пригоди тільки розпочинаються….

Текст створила спеціально для Дикого театру сценарна команда “Піратська Бухта”
Режисер – Максим Голенко
Художниця – Юлія Заулична
Помічниця режисера Валерія Тягун
Пластика Максим Булгаков
Технічний директор Євген Коломийченко
Продюсерка Ярослава Кравченко

Увага:

У виставі є сцени невиправданої жорстокості, використовується лайка, грається українською і російською мовами, не підходить для романтичних побачень і не рекомендована чутливим людям.

*Квиток включає в себе право відвідування “Мамаєвої Слободи” в день вистави.
Додатковий вхідний купувати не треба.
Попіклуйся про засоби індивідуального захисту. Нам важливе ваше здоров'я та комфорт!
І захопіть теплі речі, на випадок вечірньої прохолоди. Адже вистава – просто неба.

Ми будемо проводити температурний скрінінг на вході, як того вимагає МОЗ. Підвищена темперетура може завадити відвідуванню вистави, впевніться у доброму самопочутті перед виходом з дому.