Джаз під зірками «ДЖАЗ КОД». Інесса Іваницька.

28 квітня 2023

19:00

Київ, Київський планетарій

Событие прошло!

Київський Планетарій в рамках власного мистецького проєкту «ARTSpace»® представляють нову повнокупольну музичну програму - Джаз під зірками «ДЖАЗ КОД».

 «ДЖАЗ КОД» - джазова концертна програма української джазової співачки Інесси Іваницької. Це нова історія, нова сторінка українського джазу. Доказ того, що джазова музика є мистецтвом серйозним, здатним визвати глибокі емоції та почуття. Джаз є музикою неймовірно багатогранною і здатною відобразити, передати всі грані нашого життя. Джаз здатен збурювати уяву, надихати,ставити глибокі емоційно-людські питання, і давати на них відповіді, це музика - пошуку і експерименту і вічних людських цінностей.

    «ДЖАЗ КОД» - розповідь саме про здатність джазової музики передати пульс сьогоднішнього дня, нашої надії, нашого прагнення перемоги, нашого відчаю, нашого шаленого прагнення цієї весни, кохання, всього чим ми зараз живемо, кожний окремо і всі, як українці – разом!

 «ДЖАЗ КОД» - це неповторний мікс джазової імпровізації, авторських мелодій , авторської поезії, віршів війни, українських народних пісень, що є нашим глибинним  кодом і фантастичних, вдало підібраних повнокупольних відеопроекцій  360°  на куполі Київського Планетарію.

 

В програмі беруть участь:

  ІНЕССА ІВАНИЦЬКА - авторка ідеї, джазова співачка , джаз-перформерка, єдина в Україні виконавиця, що поєднує джаз і театральні образи в своєму виконанні. Авторка численних джазових програм, таких як ''ELLA'', ''CARAVAN'', ''JAZZ DIALOG '' та багато інших. Співачка, яка володіє унікальними вокальними можливостями, що перетворює кожний свій виступ на неповторну виставу.

  ПАВЛО ШЕПЕТА - фортепіано. Композитор, аранжувальник, відомий в Україні та за її межами джазовий виконавець. Автор ідеї української пісні в джазовій музиці, що стало основою для втілення в творчості альбомів, записів та концертів з українськими джазовими виконавцями. Відомий неперевершеною витонченою музичною палітрою.

  СЕРГІЙ СУПРУН - контрабас. Лауреат міжнародних джазових фестивалів. Володіє неперевершеною музичною палітрою гри на контрабасі та бас-гітарі та власним стилем джазового сприйняття.

  СЕРГІЙ ХМЕЛЬОВ - перкусія. Заслужений артист України. Засновник джазового імпресіонізму в Україні. Неперевершений імпровізатор. Глибокий мислитель і джазовий виконавець, зустріч з яким назавжди стане незабутньою і неповторною.

  ОЛЕКСАНДР РУДЬКО - ведучий концерту. Артист Національної філармонії України. Співак, виконавець головних ролей, автор концертних програм

 

Ваші квитки – це Ваші гроші, які в будь якому разі не будуть втрачені*

*У разі відміни(зупинки) програми у зв’язку з повідомленням про повітряну тривогу, кошти за квитки не повертаються, однак Київський Планетарій гарантує перегляд даної програми в повному обсязі таким чином: якщо в період проведення програми буде повідомлено про повітряну тривогу, відвідувачам необхідно буде перейти в найближче укриття (станція метро Олімпійська). Після повідомлення про відбій повітряної тривоги, програма буде продовжена в межах загальної тривалості. У разі, якщо повідомлення про відміну повітряної тривоги буде оголошено пізніше, ніж до 20:15 год., проведення програми переноситься на іншу дату зі збереженням квитків відвідувачів.

Це оголошення є публічною офертою, яка вважається акцентованою наявністю факту придбання квитка.