Фестиваль «ДЮК» - «Тільки диво»

03 грудня 2021

13:30

Біла церква,

Событие прошло!

Незалежному українському кіно виповнюється 30 років.

За часів незалежності України вітчизняні фільми стрімко увірвались до еліти світового кінематографу. Перемоги на престижних Фестивалях, дистрибуція в Європі, Азії, США, Бразилії - свідчення зростання та становлення українського кіно.

Наш Фестиваль «Дитяче та юнацьке кіно незалежної України» відкриє цікаві сторінки із вже досить багатої фільмотеки картин українських режисерів.

До програми Фестивалю увійшло п’ять повнометражних художніх фільмів, два із яких - анімаційні.

Знайомтесь із програмою Фестивалю та приходьте до кінотеатрів «Планета кіно» - всі квитки безкоштовні!

Або надсилайте заявку на електронну адресу [email protected] із назвою фільму, який бажате переглянути Ñ– ми обов’язково відправимо Вам посилання для перегляду в онлайн-кінотеатрі Фестивалю.

Також раді повідомити, що кожного дня на нашому Фестивалі очікується багато цікавих подій.

Якщо ви завітаєте до столичного «Блокбастеру» за 30 хв. до початку фільму, то зможете стати не тільки глядачами, а й учасниками Фестивалю!

Тож знайомтесь із програмою Фестивалю «Дитяче та юнацьке кіно незалежної України» (в рік 30-ти річчя Незалежного українського кіно)та приходьте.

«ТІЛЬКИ ДИВО»
Сімейне фентезі, пригоди, Україна, 2019, 95 хв.
Режисер: Олена Каретник
У головних ролях: Георгій Ярмоленко, Марія Тараненко, Анжеліка Савченко, Євген Нищук, Марія Герасименко, В'ячеслав Хостікоєв, Софія Саніна, Сергій Озіряний, Петро Міронов
Сюжет: Історія юнака Северина та його сестри Аніки, які задля порятунку хворого батька, долають низку випробувань та потрапляють у вир пригод. Події фільму розгортаються в переддень свята Миколая. Під дією різдвяного дива головні герої не лише долають труднощі, а й знаходять справжнє кохання та будують міцну дружбу.

Також, раді повідомити, що кожного дня на нашому Фестивалі очікується багато цікавих подій. Тож приходьте до столичного «Блокбастеру» за 15-20 хв. до початку фільму і зможете стати не тільки глядачами, а й учасниками Фестивалю!