Фікси Шоу

02 жовтня 2021

14:00

Біла церква,

Событие прошло!

ФІКСИ ШОУ

Що ви знаєте про фіксиків? Що вони лагодять механізми, живуть у всіх приладах і бояться людей? А чи знаєте ви, що фіксики люблять гратися, танцювати, співати пісні і веселитися?
Про це знає Геній Євгенович Чудаков, вчений зі світовим ім’ям. Він винайшов спеціальну машину для збільшення, щоб познайомити всіх глядачів з їх улюбленими фіксиками! Сімка з Ноликом з радістю погоджуються взяти участь в цьому експерименті і стають величезними… Фіксики із задоволенням граються з глядачами, змагаються один з одним, танцюють і співають фіксиспівки. Головне — це не потрапити на очі адміністратору залу, Умі Палатовні! Адже вона не вірить в існування фіксиків…
А ви хочете дізнатися, як Сімка з Ноликом впораються зі злюкою адміністратором, та пограти з улюбленими героями і отримати неймовірну кількість позитивних емоцій? Тоді обов’язково приходьте на нове "Фікси ШОУ"!
"Фікси ШОУ!" — інтерактивна вистава, яка дозволить кожній дитині взяти участь у дивовижних пригодах фіксиків. Ви миттєво схопитеся за планшет або телефон, адже це — єдине в Україні ліцензійне шоу від творців мультфільму.
На всіх чекають гіперреалістичні герої понад два метри заввишки, втілені творцями серіалу в технології 3D-принт, з голосами справжніх фіксиків:
- вони говорять на сцені, як на екрані;
- дивовижні декорації і спецефекти;
- ігри та веселощі.
Музична комедія у бездоганному виконанні. Святковий настрій, море дитячих емоцій і захоплення, від якого обов'язково зарядяться і батьки!
Це єдине в Україні ліцензійне Шоу від творців мультфільму «Фіксики». Остерігайтеся неліцензійних підробок!
Дітям до 4-х років вхід безкоштовно без надання окремого місця у супроводі дорослих (квиток потрібний тільки дорослому).
Вистава йде мовою оригиналу та розрахована на дітей від 3-х до 10-ти років, тривалість 1 година.
Зустрінемося на "Фікси ШОУ"!