Гурт «Ласкавий травень» Tribute Show «Золоті хіти»

04 березня 2022

19:00

Біла церква,

Событие прошло!

«Гурт ЮА Ласкавий травень» - новий проект українських продюсерів та організаторів культурних подій, до складу якого увійшли одні з талановитих молодих музикантів України.

Родзинкою музичного проекту є соліст гурту Влад Майський, голос якого має неймовірну схожість в тональності з голосом Ю.Шатунова.

Задумкою організаторів проекту є поки що не повне розкриття інформації стосовно учасників колективу. Ми хочемо дати можливість глядачам почути і побачити все те, що вони чули і знають з матеріалів музичної індустрії минулих років та сучасності. Ми хочемо вищої оцінки того, що приготували для глядача, не розкриваючи осіб і імен музикантів. Гурт виконує відомі пісні та нові твори створені в наш час вже нашими авторами і музикантами.

Ми впевнені, що ті, хто прийдуть на концерти "Гурту ЮА Ласкавий травень" будуть приємно здивовані і раді тому, що вони почули на концерті саме те, що і хотіли почути. Не вірте чуткам, не вірте скандальним постам в інтернеті, просто прийдіть та переконайтеся в музичному професіоналізмі гурту. У цьому рекламному ролику звучить реальний голос соліста. Пориньте в атмосферу приємних спогадів і в атмосферу популярного музичного формату в стилі "Ласкавий травень ЮА". Чекаємо на зустріч у Вашому місті.