Хрещений батько

23 травня 2021

19:00

Біла церква,

Событие прошло!

«Хрещений батько» (англ. Mario Puzo's The Godfather) - епічна гангстерська драма режисера Френсіса Форда Копполи. Екранізація однойменного роману Маріо П'юзо, виданого в 1969 році. Слоган: «Пропозиція, від якої неможливо відмовитися». Головні ролі виконують Аль Пачіно, Марлон Брандо і Джеймс Каан.

Вважається найбільшим гангстерським фільмом на думку Американського інституту кіномистецтва і одним з кращих фільмів в історії кінематографа. Стабільно входить в першу п'ятірку 250 кращих фільмів за версією веб-сайту IMDb.

Фільм отримав три премії «Оскар»: як кращий фільм року, за кращий адаптований сценарій, акторську роботу - і ще 19 різних нагород і 17 номінацій. Також займає другий рядок у списку кращих фільмів за всю історію американського кінематографа ( «100 років ... 100 фільмів (10-а ювілейна редакція)», щорічно видається Американським інститутом кіномистецтва). При невеликому бюджеті в 6 мільйонів доларів фільм зібрав в прокаті 268,5 мільйона.

Kyiv Metropolis Orchestra познайомить вас з улюбленою музикою кінострічки, композитора Ніно Рота. Ви почуєте та насолодитеся оригінальною музикою до цього фільму.