«Із життя комах»

11 червня 2023

18:00

Київ, Театр «Актор»

Событие прошло!

Після ядерного вибуху вижили тільки найнікчемніші — таргани та їм подібні. Й ведуть своє жалюгідне існування, до крихти марнуючи своє життя на хворі амбіції, жагу до збагачення та підгодовування вже і без того безмежного его. За рахунок життя і щастя своїх найдорожчих, або й незнайомців, яким просто не пощастило трапитися їм на шляху.

Це історія про нескінченну вервечку насилля. Одні ґвалтують себе, виконуючи забаганки інших. Другі вчиняють жорстоке, інколи бездумне, насилля по відношенню до ближніх. У результаті ж усі втрачають найбільший і найцінніший дар, який кожен мав при народженні, — свободу. Свободу індивідуальності та свободу вибору.

Комахи по-іншому просто не вміють. Але ми — людські істоти — ми можемо жити інакше. Ми можемо жити. То що нас примушує до існування комах?

Спільний проєкт театру Актор і театральної школи Supertask.

За мотивом однойменного твору Карела та Йозефа Чапеків.

Ідея: заслужений діяч мистецтв Слава Жила

Режисер: Богдан ДанилюкАсистентка режисера: Крістіна Авакян Акторська майстерність: Ігор ІвановМузичне оформлення: Петро Прівалов Художниця-постановниця: Поліна Панченко Афіша: Вікторія ІваночкоТривалість: одна година без антракту

У ролях: Єгор Макарчук, Костянтин Ястреб, Анна Макаренко, Михайло Харін, Таїсія Яковлева, Михайло Рекша, Дарина Уайт, Наталія Костриба, Денис Іванов, Анастасія Квітка, Аліна Базавлук, Антін Іщук, Тетяна Юрченко, Валерія Єремєєва, Тетяна Галаган