Lords of the sound. Love story

13 лютого 2022

19:00

Біла церква,

Событие прошло!

3 ЛЮТОГО У РІВНЕНСЬКОМУ БУДИНКУ КУЛЬТУРИ – СВЯТКОВА ПРОГРАМА «LOVE STORY» ДО ДНЯ ВСІХ ЗАКОХАНИХ: НАЙРОМАНТИЧНІША МУЗИКА У ВИКОНАННІ ОРКЕСТРУ LORDS OF THE SOUND

Кожна жінка мріє провести День Закоханих особливо, очікує казковості, бажає вражень та емоцій. І Lords of the Sound влаштують для вас справжній симфонічно-романтичний вечір!

Традиційно найвідоміший український оркестр буде пестити ваш слух мелодійними, чуттєвими хітами світової музики з репертуару Andrea Bocelli, Ed Sheeran, Tom Jones, Michael Buble, Gloria Gaynor, Sting та ін.., а також саундтреками з найромантичніших кінофільмів: Гладіатор, Зоряні війни, Титанік, Ромео та Джульєтта, Мулен Руж, Запах жінки, La La Land та ін..
А особливим дарунком для закоханих – стане спеціальна частина шоу – GOLDEN ROMANTIC HITS! Бурхливими емоціями у цей вечір вас наповнятимуть також майстерні вокалісти: Маргарита Мелешко, Ярослав Радіоненко. Свято кохання, ніжності та найщиріших почуттів 14 лютого у Львові разом з оркестром Lords of the Sound у програмі «Love Story» – особливий подарунок до Дня всіх Закоханих.