LUX FM Cherry party

27 листопад 2021

20:00

Біла церква,

Событие прошло!

Столиця зустрічай! 27.11 у заміському порту відпочинку Navy відбудеться найбажаніша музична зіркова подія цього року від LUX FM CHERRY PARTY!!

На одній локації для вас співатимуть топові європейські та українські зірки: MONATIK, MINELLI та WELLBOY

MONATIK
“Поп - король” української сцени. Саунд-продюсер та автор самих танцювальних музичних хітів. Його пісні "КАЖДЫЙ РАЗ", "LOVE IT РИТМ", "ТО, ОТ ЧЕГО БЕЗ УМА", "VITAMIN D", "КРУЖИТ", "МОКРАЯ" не покидають топові позиції в музичних чартах у Європі та країнах СНД. Кожен його живий виступ - це яскраве музичне та хореографічне шоу, яке нікого не залишить байдужим

MINELLI
Відома співачка з Румунії. Всесвітню популярність і славу здобула після синглу “Rampampam”, який набрав у YOUTUBE - просторі мільйони переглядів.

WELLBOY
Звернув на себе увагу під час вокального шоу "Х-Фактор". Після проєкту співпрацю Антону запропонував сам продюсер та учасник гурту "Гриби". Першою їхньою спільною роботою став кліп на композицію "Гусі", який увійшов у топ найпопулярніших пісень українського Apple Music.

Ведучі вечірки LUX FM Слава Дьомін та Васіліса

Заміський порт Navy - виняткове місце, яке поєднує вишукану атмосферу відпочинку за містом, бездоганний сервіс та ресторан з великим вибором страв у поєднанні з авторським виконанням від шеф-кухаря. Також комплекс має власний EVENT HALL на 650 гостей із системою 3D мапінгу, який придатний для організації найскладніших подій і задовольнить смаки найвибагливіших замовників.

LUX FM CHERRY PARTY — це найпопулярніші зірки, високого рівня ведучі та феєричні вечірки до самого ранку.