Майстер клас малювання картини з вином

04 лютого 2022

19:00

Біла церква,

Событие прошло!

Ми навчимо малювати картину за 2.5 години, даже якщо ви раніше ніколи не малювали. На нашому маленькому занятті з малювання ви зможете не тільки навчитися малювати картину, а ще отримаєте задоволення від самої атмосфери та процесу.
Майстер-клас для тих хто не вміє малювати, або тільки пробує, або хоче спробувати щось нове та відпочити після роботи. Це проведення часу у арт-студії під час проведення майстер-класу з малювання з вином.
Якщо ви не художник — це не проблема. Професійний художник допоможе вам створити гарну картину за 2 -3 години своїми руками, розкрити ваш творчий потенціал.
Відбувається у затишній великій світлий студії . Майстер клас проводиться в невеликій групі людей.
Художник буде писати картину, а гість — змальовувати або малювати її у на свій смак. У ході процесу за необхідності художник допомагатиме клієнту. Забрати творчу роботу учасник зможе відразу після майстер-класу.
Картину для майстер-класу заздалегідь повідомляють на сайті організатора, соц.мережах або по запиту на вайбеп, телеграм, месененджер. Якщо клієнт захоче малювати щось інше, він зможе відвідати заняття в інший день ( кожну пятницю малювання на вільну тему).

У вартість входить матеріали та частування : Відвідувачу видають все необіхідне: акрилові фарби, мольберт, полотно, пензлики. Розмір полотна може бути 30х40. Також видаються фартухи . З собою нічого приносити не потрібно.
- Частування: відвідувача пригостять келихом білого вина. За бажанням замість алкогольних напоїв гостям подадуть чай або каву.

Тривалість - 2.5 години

Навчання на майстер класі проводять вакциновані художники з дотриманням усіх відповідних норм