Мистецька вікторина і вино

02 квітня 2023

19:00

Київ, MODI Art and Wine Gallery

Событие прошло!

Мистецька вікторина і вино

А давайте програємо?

Пам'ятаєте, як в дитинстві, коли вгадували вірно відповідь на питання вікторини по тєліку, то відчували себе, як герої?)

Пропонуємо повернути собі ті емоції, прийнявши участь в «Мистецькій вікторині», яку щонеділі вечорами в своєму арт-просторі проводить галерея Моді!

Як воно буде:

на великому екрані з'являються питання зі сфери мистецтва з 4ма варіантами відповіді: хто автор картини? який стиль живопису цієї роботи? ім’я художника на автопортреті? якого століття картина? й т.п. Усі учасники по черзі вибираюуть свій варіант відповіді, набираючи чи втрачаючи бали. І так знову і знову: все нові й нові імена та картини. І все це з вином! Впродовж гри наростає жваве спілкування, вирують емоцій, учасники азартують!

І, головне, розширюється ваше пізнання світу мистецтва! – адже модератор впродовж вікторини розповідатиме про картини й художників, особливо, про маловідомих широкому загалу митців. Модератор вечора – Ольга Срібна, арт-менеджер галереї Моді, психолог.

По завершенню вікторини її переможці отримують невеликий приз від закладу. Потім арт-вечір продовжує наша постійна рубрика «Галерея на великому екрані» - показ картин видатних художників світу, в першу чергу, засвічених під час вікторини: відбувається невимушене спілкування, обговорення побаченого чи просто релаксування під шикарний живопис.

Вартість участі – 250* грн депозит депозит за передплатою (депозит – це сума, яку повністю можна використати на вино, інші напої, закуски й смаколики згідно богемних ціна закладу).

Мистецька вікторина відбуваються щонеділі 18:30-21:00 в богемному місці MODI Art&Wine Gallery (адреса: м.Київ, вул. Мала Житомирська 17 - www.facebook.com/modigallery. Тел. для довідок: 380 66 355 1847).

Любите вино й мистецтво – значить, ви у Моді ;)