Моторролла

23 липня 2021

20:00

Біла церква,

Событие прошло!

Мотор’ролла приготувала подарунок – «Квіти Рути». Так називається їхня нова пісня. Ідея її створення саме у такій стилістичній формі виникла у лідера гурту, Сергія Присяжного після прослуховування пісні Locked Out Of Heaven, американського артиста Bruno Mars. Вона нагадала Сергію музику 70-80-их років минулого століття, на якій він виріс як музикант-інструменталіст. Коли була написана демоверсія музики, до справи взялася штатна поетеса гурту - Тома Приймак, і запропонувала текст в якому оспівується творчість пісняра-поета Володимира Івасюка.
«Але не все так просто. Спочатку ми працювали з іншим текстом, але, почувши музику, щось їй навіяло і вона запропонувала вже текст за мотивами пісень Володимира Івасюка. На мій погляд максимально пасує одне одному», - каже лідер Мотор’ролли.

І Володимир Івасюк в цій історії невипадково, адже в музичному плані пісня «Квіти Рути» теж нагадує творчість українських вокально-інструментальних ансамблів минулого століття.

«Хочу сказати, що сучасна музика, яка будується на двох-трьох акордах, на трьох-чотирьох нотах, реально вже дістала, і хочеться пограти якоїсь серйозної більш багатої музики на гармонії і на ноти. І от власне захотілося повернутися до коріння українського естрадного і власне захотілося зробити щось таке, що нагадувало українські вокально-інструментальні ансамблі 70-х років», - розповів Сергій.

«Квіти Рути» потраплять на майбутній альбом групи. Музиканти продовжують збирати матеріал на нього і пісня «Квіти Рути» стала вже дев’ятою за ліком, що будуть на диску.