Освітня платформа «Перші кроки в шоу бізнесі»

08 листопад 2021

19:00

Біла церква,

Событие прошло!

8 листопада Фонд Розвитку Української Музики та Caribbean Club Concert-Hall запрошують гостей на третій семінар в рамках освітньої платформи «Перші кроки в шоу-бізнесі».

Ця подія вже стала помітним явищем для всіх хто пов’язаний з музичною індустрією нашої країни. Виконавці, музиканти, музичні менеджери, продюсери, піарники, режисери відвідують платформу «Перші кроки в шоу-бізнесі», тому що тут завжди можна почерпнути корисну інформацію, підслухати секрети успішних людей в шоу-бізнесі та взяти участь в нетворкінгу.

У слухачів буде можливість поставити питання спікерам та отримати персональну відповідь. Також, гості вечора матимуть змогу познайомитись з цікавими людьми зі світу шоу-бізнесу, які є експертами у своїх галузях.

Спікери та програма виступів:

Юрій Нікітін – продюсер, музичний менеджер, експертний коуч. Тема доповіді: «Ключові принципи досягнення успіху в музичному бізнесі»;

Павло Шилько – генеральний директор премії YUNA. Тема доповіді: «Як історія сучасної музики впливає на створення хітів»;

Дмитро Стойловський – музичний редактор Київ FM. Тема доповіді: «Як потрапити в ротацію на радіо - від А до Я».

Музичним гостем вечора стане GROHOTSKY – переможець четвертого сезону шоу «Голос Країни» в команді Святослава Вакарчука, дворазовий чемпіон України з футболу серед юнаків, переможець Національного проекту «Українська Пісня 2019».

Живий Звук.