Підпільний Стендап на Сцені 6

01 квітня 2023

18:30

Київ, Сцена 6

Событие прошло!

Пані та панове, леді та джентельмени і усі найелітарніші глядачі!

Запрошуємо вас на вечір кращого гумору від проекту Підпільний Стендап. Це чудова можливість розслабитися і вдосталь посміятися. Чекаємо на вас в особливому місці - Сцена 6 (Довженко-Центр).

У цей вечір виступатимуть:
Свят Загайкевич. Засновник «Підпільного», автор жартів «які неможливо забути», актор у жанрі імпровізація.
Анна Кочегура. Переможець в номінації «best comedian female» незалежного стендап фестивалю.
Єгор Шатайло. Сценарист і співведучий шоу "#@)₴?$0 з Майклом Щуром" в проекті "Телебачення Торонто", №5 в списку кращих коміків Independent stand up festifal 2019.
Юра Коломієць. Лауреат фестивалю 2nd International COMEDY week in Kiev, учасник і переможець незліченної кількості відкритих мікрофонів та інших підпільних стендап вечірок.
Дмитро Білоус. Меланхолійний київський комік, якого ви, скоріше за все, можете застати на виступах у київських барах, на квартирниках чи на вулиці за діалогами із самим собою

Отже:
Дата/час: 01 квітня, 18:30.
Місце: Сцена 6. Васильківська, 1

*початок о 18:30.
*вхід для бійців ЗСУ та ТРО - безкоштовний (за попереднім записом в інстаграм @undergroundstandupkyiv)
*мова заходу - українська; організатор залишає за собою право вносити зміни у розстановку залу.
*у разі початку повітряної тривоги концерт буде зупинено, а усім гостям запропоновано пройти в укриття. по закінченню тривоги концерт буде продовжено. в залежності від тривалості тривоги концерт може бути перенесено на іншу дату. якщо повітряна тривога розпочинається пізніше, аніж за годину від початку концерту, концерт може вважатися завершеним.