Підпільний стендап на трьох

31 березня 2023

18:30

Київ, Underground Standup Club

Событие прошло!

Запрошуємо вас на вечір сміливої української комедії від Підпільного стендапу.Це відмінна можливість розслабитися і гарненько посміятися.

Запрошуємо Вас до "Underground Standup Club". Саме тут зароджується справжня українська стендап-комедія. Саме тут у мирні часи ми збиралися кожен вечір, щоб провести його разом. Кухня та бар - звичайно ж будуть працювати, тож як і раніше зможете замовити собі щось смачне.

20% від зібраних коштів будуть надіслані на потреби ЗСУ.

У цей вечір виступатимуть:Настя Зухвала. Переможниця Стендап Фестивалю в Одесі 2019, учасниця шоу "Жіночий квартал", "Гуднайтклаб", комментаторка "Богиня шопінгу".Антон Стенюк. Конор МакГрегор Українського стендапу. Комік, котрий жартує та сміється над собою і навколишнім світом. Кожний виступ навнений іронічними інтерактивами з глядачами та імпровізацією.Катерина Федоркова. Молода і талановита комікеса, справжня буря.

*початок о 18:30.*вхід для бійців ЗСУ та ТРО - безкоштовний (за попереднім записом в інстаграм @undergroundstandupkyiv)*мова заходу - українська; організатор залишає за собою право вносити зміни у розстановку залу.