Підпільний Стендап в Caribbean Club

13 квітня 2023

18:00

Київ, CARIBBEAN club

Событие прошло!

13 квітня о 18:00 Підпільний Стендап в Caribbean Club!

Запрошуємо вас на вечір сміливої української комедії від Підпільного стендапу. Це відмінна можливість розслабитися і гарненько посміятися.Локація – саме для тих, хто шанує не лише живу музику, чудові напої, смачні страви та гострий гумор, але й здатен оцінити відпочинок з історичним присмаком!

Цього вечора на сцені: Свят Загайкевич. Засновник «Підпільного», автор жартів «які неможливо забути», актор у жанрі імпровізація. Настя Зухвала. Переможниця Стендап Фестивалю в Одесі 2019, учасниця шоу "Жіночий квартал", "Гуднайтклаб", комментаторка "Богиня шопінгу". Дядя Женя. Найстаріший стендап-комік Києва, учасник тв-шоу «Комік на Мільйон», лауреат міжнародного фестивалю комедії ISUF 2018. Артур Петров. Учасник таких телешоу як «Розсміши Коміка», «ГуднайтКлаб», «Комік на мільйон». Олександр Качура. Бадьорий комік, який довгий час прожив у Китаї та тривалий час виступав англійською мовою у клубах Гонконгу. В Києві він вже більше року виступає в Підпільному Стендапі.

З таким лайнапом – вечір вже обіцяє бути вдалим!

20% – передаємо на ЗСУ, вхід бійцям ЗСУ та ТРО – безкоштовний.

Клич друзів та мерщій купуй квитки!

*увага! початок о 18:00!*вхід для бійців ЗСУ та ТРО - безкоштовний (за попереднім записом в інстаграм @undergroundstandupkyiv)*мова заходу - українська; організатор залишає за собою право вносити зміни у розстановку залу.