Підпільний Стендап: XL на Даху

22 серпня 2021

19:00

Біла церква,

Событие прошло!

Нарешті довгоочікуване літо! Прийшов час відпочивати на свіжому повітрі, милуватися заходом сонця, гуляти вулицями міста, зустрічаючи світанок. Підпільний стендап може стати відмінним початком красивого вечора. Ми раді запросити вас на один із найчарівніших дахів в центрі Києва. Тут ви насолодитеся красивим заходом сонця і насмієтеся від душі. Побачивши локацію - ви просто не захочете звідси йти.

22 серпня виступатимуть:
- Свят Загайкевич. Засновник «Підпільного», автор жартів «які неможливо забути», актор у жанрі імпровізація
- Антон Тимошенко. Абсолютний переможець «Розсміши коміка», сценарист проекту «Телебачення Торонто» і ще безлічі популярних програм.
- Василь Байдак. Двічі переможець другого і четвертого незалежного всеукраїнського Stand Up фестивалю. Ак-тор театру абсурду «Воробушек», учасник та переможець телешоу «Ліга Сміху».
- Єгор Шатайло. Сценарист Ñ– співведучий шоу "#@)â‚´?$0 з Майклом Щуром" в проекті "Телебачення Торонто", №5 в списку кращих коміків Independent stand up festifal 2019.
- Кирило Богдан. Молодий, але досвідчений комік. У його виступі можна почути як близькі всім людям побутові теми, так і роздуми над актуальними проблемами. Лауреат фестивалю незалежної стендап комедії ISUF 2019

УВАГА!
- захід пройде з дотриманням дистанції і всіх санітарних норм;
- на вході вас чекає температурний скринінг і антисептики;
- не забувайте про маски.