П'янi вишнi або десерт для Каті

28 січня 2022

19:00

Біла церква,

Событие прошло!

Чи є жіноча дружба?

Багато хто вважає, що жінки здатні тільки на інтриги. Ми вирішили спробувати знайти відповідь на це питання, зібравши в одній квартирі п'ять абсолютно різних жінок.

Компанія подруг збирається на вечірку з приводу радісної події - перша з них нарешті стане мамою. Але обставини раптової вагітності останньої вельми загадкові. Поступово зустріч перетворюються у вечір несподіваних відвертостей. Ця історія наповнена гумором та щирістю. Чи існує жіноча дружба? Про що ж думають і говорять жінки? Чого бояться? Про що мріють? Про це ви зможете дізнатися, подивившись комедію "П'яні вишні, або коктейль для Каті".

1 дія
Компанія подруг збирається на вечірку з приводу радісної події - перша з них нарешті стане мамою. Але обставини раптової вагітності останньої вельми загадкові. Дівчата, сподіваються, що іх конфліктна подруга Марта, не лишиться надовго і вони зможуть відпочити, але її плани міняються і конфлікту тепер не уникнути.

2 дія
Поступово зустріч перетворюються у вечір несподіваних відвертостей. Після того, як Катерина засмучена лишає свято, дівчата намагаються вигнати Марту, яка своєю зухвалою поведінкою змусила Катю піти. Але в кінці дівчата знайшли спільну мову і зберегли свою дружбу.

Діючі особи та виконавці:
Олена - мрійлива авторка мотивуючих книжок для жінок - Анастасія Сахацька.
Ніна - харизматична власниця манікюрного салону - Анастасія Вічна, Ганна Дэда
Марта - Педантична бізнесвумен - Юлія Ковнеристова.
Люсі - офіціантка, яка мріє про кар'єру акторки - Оксана Малашенкова.
Катерина - вагітна дівчина - Надія Ільченко.
Жанр комедія.