Таємниці музики бароко | Вівальді | Скарлетті | Гендель

02 квітня 2023

18:00

Київ, Мала Опера

Событие прошло!

На фантастичну маленьку планету, щоб  зруйнувати і знищити її,  нападає  Танос разом зі своїми  злими орками.  Проте  завдяки сміливості і відважності Людини-Павука  та його друзів Супергероїв,  зло як завжди буде переможене. Захоплююча історія з неймовірними ригодами ,казковим  сюжетом  та  та неочікуваним  фіналом. Яскраві  костюми, казкові декорації та вражаюча гра акторів подарують Вам неймовірні враження та  чудовий настрій.

Унікальна нагода відкрити для себе творчість талановитих композиторів раннього бароко Дж.Б.Буонаменте, С. Россі а також А.Вівальді, А. Скарлатті, Ж.Б. Льойє, Г.Ф.Генделя.

Відчути атмосферу вишуканої епохи допоможуть чарівні звуки старовинних флейти траверсо та блок флейти, найпопулярніших інструментів доби бароко.

Ансамбль BAROCCOPLUS збирає разом одних з найкращих музикантів нашої країни, щоб створити для Вас таємничий та незабутній музичний вечір, який принесе задоволення навіть найвимогливішим слухачам!

Коли?
2 квітня 2023р. 18:00

Де?
«Київська Мала Опера», вул.Дегтярівська 5, метро Лук’янівська

Виконавці:

гратимуть - ансамбль BAROCCOPLUS:

солісти:

Юрій Людвіченко - флейта траверсо, блок флейта
Наталія Скринник - сопрано

BAROCCOPLUS - мистецький проект, ансамбль старовинної музики.Більше 5 років займаємося вивченням та виконанням музики епохи бароко, відтворенням історично інформованого виконавства.Артисти ансамблю постійно беруть участь, вдосконалюють свою майстерність на різноманітних майстер-класах, та інших проектах барокої музики в Україні та за її межами.

Це буде неймовірний вечір, наповнений позачасовою, легендарною музикою!

До зустрічі!