Таємниці Золотоворітського кварталу

23 квітня 2021

19:00

Біла церква,

Событие прошло!

Таємниці Золотоворітського кварталу

Вулички Золотоворітського кварталу таять в собі нескінченну безліч секретів, загадок і таємниць. А розгадувати загадки – захоплююче заняття, особливо під керівництвом знаючого провідника – досвідченого екскурсовода, закоханого в Київ. Запрошуємо вас на захоплюючу екскурсію, на якій ми навчимося зчитувати і розгадувати зашифровані послання київських архітекторів минулих століть.

Програма екскурсії
Під час цієї екскурсії ми навчимося розпізнавати таємні знаки, залишені архітекторами на стінах старих будинків Києва, дізнаємося, з якою таємницею пов’язана поява в Києві кави, розплутаємо не одне містичне переплетіння доль відомих жителів Києва.
Однак ми будемо не тільки слухати екскурсовода, але і активно брати участь в програмі екскурсії: пошукаємо драконів, розгадаємо таємницю зникнення одного фонтана, побродимо по дому-замку, відкриємо не одні старовинні двері, послухаємо історії старих київських будинків. Наприклад, історію про брошки, котра визначила шлях поета, або історію про роман в листах, або вже майже легенду про те, як старий поет написав на простий серветці в київському кафе один з найкращих своїх творів.

Тривалість екскурсії: 3 години