Театр «Киев Модерн-балет» Раду Поклитару. Пікова дама

29 січня 2022

19:00

Біла церква,

Событие прошло!

Академічний театр «Київ Модерн-балет», 29 січня, 19:00 презентує сучасний балет на 2 дії «Пікова дама» на музику П.І. Чайковського (Друга «Українська» та Шоста «Патетична» симфонії). Вистава відбудеться на сцені МЦКМ Жовтневий палац.

Постановником балету «Пікова дама» є Раду Поклітару головний балетмейстер Академічного театру «Київ Модерн-балет», заслужений діяч мистецтв України.

Всесвітньо відомий зразок літературного і музичного мистецтва «Пікова дама» у постановці Раду Поклітару переосмислено через призму естетики сучасного танцювального театру з використанням найновіших сучасних технологій: сучасного освітлення, системи об’ємного звуку та віртуальних об’єктів, які формуватимуть континуум «додаткової реальності» та «гібридної реальності».

У центрі сюжету вистави «Пікова дама» головні герої зіткнуться з дилемою: віра в кохання чи сила швидкого багатства. Та зобов’язані будуть віднайти відповіді на питання: на що ти готовий піти заради власного збагачення? Чи є цінним для тебе почуття прив’язаності? Як часто ти порушуєш взяті на себе моральні зобов’язання?

Балет «Пікова дама» – виняткова можливість по-новому подивитися у світ ідеалів для тих, хто шукає нові шляхи за межами буденності Ð¹ при цьому насолодитися драматичним й емоційним театральним продуктом.