Підпільний Стендап / Underground Stand Up

19 листопад 2021

19:30

Біла церква,

Событие прошло!

Запрошуємо вас на вечір кращого гумору від Підпільно Стендапа. Це відмінна можливість розслабитися і гарненько посміятися.

Цього вечора виступатимуть:
Олександр Жипецький. Актор кіно і театру «Чорний Квадрат», учасник імпровізаційного шоу «Rockstar improv».
Дядя Женя. Найстаріший стендап-комік Києва. Іронічне життя: 3 весілля, 4 розлучення. Учасник тв-шоу «Комік на Мільйон», лауреат міжнародного фестивалю комедії ISUF 2018.
Настя Дєрская. Переможниця Стендап Фестивалю в Одесі 2019, учасниця шоу "Жіночий квартал", "Гуднайтклаб", комментаторка "Богиня шопінгу». Доросла, міркуюча комікесса з чіткою профеміністичною позицією. Її гумор сміливий, жорсткий, але чесний.
Василь Байдак. Двічі переможець другого і четвертого незалежного всеукраїнського Stand Up фестивалю. Актор театру абсурду «Воробушек», учасник та переможець телешоу «Ліга Сміху»
Юра Коломієць. Лауреат фестивалю 2nd International COMEDY week in Kiev, учасник і переможець незліченної кількості відкритих мікрофонів та інших підпільних стендап вечірок

УВАГА!!
- Захід пройде з дотриманням дистанції і всіх санітарних норм;
- На вході Вас чекатиме температурний скринінг, антисептики, перевірка covid-сертифікатів та негативних тестів. Придбавши квиток Ви підтверджуєте, що вакциновані та/або зробили тест на коронавірус.
- Не забувайте про маски.
* Мова заходу - російська та українська; організатор залишає за собою право вносити зміни у розстановку залу.