Woman’s beauty and fashion festival

23 серпня 2021

13:00

Біла церква,

Событие прошло!

23 серпня у неймовірному Koncha Zaspa park о 13:00 відбудеться світський та по-справжньому жіночий захід цього літа - «Woman’s beauty and fashion festival”, що збере найкрасивіших жінок та успішних і стильни чоловіків України. На святкуванні будуть присутні celebrities, представники бізнес-еліти, VIP-гості та відомі українські артисти, дизайнери, моделі.

В рамках заходу пройде всеукраїнський конкурс краси Miss&Mrs Grand Beauty 2021, де ми зберемо найхаризматичнішх представниць жіночоі статі та їх шанувальників. Літня та вечірня локації, подарунки і дегустації, майстер-класи від творців індустрії краси та літнє і драйвове party - все це «Woman’s beauty and fashion festival». Ведучими заходу стануть Олексій Железняк, шоумен та співак - Олексій Сагаловский і співачка та українська гречанка Ксанті. Яскравими виступами прикрасять вечір більше 30 артистів української естради серед яких: Олексій Сагаловський, КСАНТІ, Morozova, Камалія, Eugenia Scarlett, Анна Добриднєва, Сергій Костецький, Євген Літвінкович, Володимир Гришко, Ігор Мізрах, Ilchi, Анастасія Лавриненко та інші.

Подарунки від партнерів, три локації, конкурси, яскрава шоу-програма, виступ відомих і улюблених артистів та маса сюрпризів зроблять захід насиченим і красивим, то ж приєднуйтесь до свята краси, стилю та натхенння.