«Жінка - олінклюзів» STAND UP - Аня Александрович

17 жовтня 2021

19:00

Біла церква,

Событие прошло!

Жінка - олінклюзів. Сольний STAND UP - Аня Александрович.

«Хто у домі хазяїн? Або твій день - 8 березня», «Справжня жінка завжди повинна ... Повинна завжди»,«Не кричи. Вийди і зайди, коли заспокоїшся», «Пристойні дівчата не матюкаються, не п'ють, не палять ... нічого не палять»,«Тобі 32, а у тебе ще немає дітей?»,«У будинку завжди повинна бути тарілка гарячого супу!», «Змирися, чоловіки-полігамні», «Заробляти повинен чоловік, а жінка- вогнище сімейне берегти! Що не зрозуміло?», «І взагалі, ти повинна ... - я краще знаю !!!»

Знайоме? Ну що, дівчатка, вискажемо, без цензури? Поговоримо 17 жовтня у Caribbean club про те, хто кому і коли винен? І хто краще знає?

Говорить Аня Александрович, комікеса, актриса Театру і Кіно. На її рахунку десятки зіграних на сцені драм, комедій і трагедій.

Героїня "Агенти справедливості", "Здається будинок біля моря", сценарист серіалу "Школа", художнього фільму "Сквот 32". Тренер по мові міністрів і апостолів. Але за їх слова вона відповідальності не несе.

Її стендап тексти - це історії, герої яких живуть у сусідніх будинках і квартирах, історії з життя, історії про чоловіків і жінок, любові, дітей і про наші з вами проблеми.

Михайло Жонін:
- Що я можу сказати про Александрович? Ходяча пригода, торба з дустом, нагорода і покарання, розум і дурість в одному флаконі ... і вже ... нудно з нею не буває ...

Даша Астаф'єва:
Анна Самінішна - так людина підписана у моїй телефонній книзі.
Душа і Крило. Я б без неї нікуди у світ безстрашності і впевненості у собі.
Отримувала від Анни по морді. По справі. Для справи.
Пишаюся бути ученицею і мрію побачити у новому жанрі.
Моя особиста Лія Ахеджакова. Не вірите? Запитайте те, в чому сумніваєтеся ...
Завжди почує і скаже чесно, і так як вміють тільки геніальні таланти.

Впізнаємо себе, сміємося до сліз. Адже життя таке багатогранне і прекрасне.
Музичний супровід вечора - гурт «Каблуками по бруківці».
У київських подвір'ях народжуються найчесніші хуліганські пісні про кохання, коли Вона йде, стукаючи каблуками по бруківці.