Золтан Киш (тромбон) Венгрия. Нац. дух. оркестр Украины.

24 червня 2021

19:00

Біла церква,

Событие прошло!
23 березня 2021 року разом із Національним академічним духовим оркестром України виступить неперевершений угорський тромбоніст Золтан Кіш. Золтан Кіш – учасник всесвітньо відомого гурту Mnozil Brass – представить віртуозне поєднання улюбленої класики та авторського джазу!
Золтан Кіш народився 1980-го в Будапешті. Навчався в Музичному Університеті імені Фридерика Шопена у Варшаві. Під час навчання артист виграв кілька національних конкурсів і як соліст, і як учасник камерних ансамблів. 2005-го музикант приєднався до австрійського духового септету Mnozil Brass, із яким він вже протягом 15 років має понад 100 концертів на рік, гастролюючи країнами світу. Його постійно запрошують на міжнародні фестивалі як соліста, де він також виступає із найкращими оркестрами, біг-бендами Європи та світу.
Золтан Кіш грає лише на власних фірмових тромбонах Kissbone та KissboneX, виготовлених у співпраці з австрійським виробником Schagerl. Він створив авторську версію мундштука, яку так і назвав «Zoltan Kiss», а випускає її компанія Latsch Custom Brass у Німеччині