Bocuse d'Or – це міжнародний профеÑійний ÐºÐ¾Ð½ÐºÑƒÑ€Ñ Ð´Ð»Ñ ÑˆÐµÑ„-кухарів, заÑнований в 1987 році легендарним реÑторатором Полем Бокюзом.
У найпреÑтижнішому гаÑтрономічному конкурÑÑ– беруть учаÑÑ‚ÑŒ понад 70 країн Ñвіту, Ñкі змагаютьÑÑ Ð·Ð° право предÑтавлÑти Ñвою країну на континентальних подіÑÑ…, а також вийти у Великий фінал конкурÑу, Ñкий проходить кожні 3 роки в Ліоні.
У 2021 році Україна вперше проведе Ðаціональній відбір з метою вибору Кандидата, Ñкий буде предÑтавлÑти Україну на Bocuse d'Or Europe Final 2022. Bocuse d’Or Europe Final 2019
Bocuse d'Or Ukraine відбудетьÑÑ 11 Ð¶Ð¾Ð²Ñ‚Ð½Ñ 2021 року в Київ ЕкÑпо Плаза, очікувана кількіÑÑ‚ÑŒ гоÑтей Ñтановить 3000 відвідувачів, Ñкі Ñ” 100% цільовою аудиторією – шеф-кухарі, кухарі, реÑторатори, предÑтавники ринку HoReCa та Ñуміжних індуÑтрій, гаÑтро-екÑперти, гаÑтро-ентузіаÑти.
Ð›Ð¾ÐºÐ°Ñ†Ñ–Ñ Ð¿Ñ€Ð¾Ð²ÐµÐ´ÐµÐ½Ð½Ñ Ð¿Ð¾Ð´Ñ–Ð»ÐµÐ½Ð° на 2 зони: зона Ðаціонального відбору (8 кухонь (kitchen box) Ð´Ð»Ñ Ð¿Ñ€Ð¸Ð³Ð¾Ñ‚ÑƒÐ²Ð°Ð½Ð½Ñ Ñтрав 8 командами, зона майÑтер-клаÑів від іменитих шеф-кухарів) Ñ– зона екÑпо (виÑтавка офіційних Партнерів Ñ– HoReCa виробників, лекційна зона відкритого типу від провідних предÑтавників індуÑтрії).
Проект Bocuse d'Or Ukraine має Ðаціональну значиміÑÑ‚ÑŒ, його головною метою Ñ” Ñ„Ð¾Ñ€Ð¼ÑƒÐ²Ð°Ð½Ð½Ñ Ñ–Ð¼Ñ–Ð´Ð¶Ñƒ українÑької гаÑтрономії в Ñвіті, Ð¿Ñ€Ð¸Ð²ÐµÑ€Ð½ÐµÐ½Ð½Ñ ÑƒÐ²Ð°Ð³Ð¸ до України, Ñк до країни зі Ñтрімким розвитком гаÑтрономії, ÑприÑти розвитку туризму, культури та економіки.
11 Ð¶Ð¾Ð²Ñ‚Ð½Ñ 2021 року вперше в Україні відбудетьÑÑ Ðаціональний відбір профеÑійного гаÑтрономічного конкурÑу Bocuse d’Or, Ñкий проводитьÑÑ Ñƒ Ñвіті з 1987 року.
ПротÑгом 6 годин, 8 команд профеÑійних кухарів будуть змагатиÑÑ Ð·Ð° право предÑтавлÑти нашу країну на ЄвропейÑькому фіналі у 2022 році.
Ðа території Ð¿Ñ€Ð¾Ð²ÐµÐ´ÐµÐ½Ð½Ñ Ðаціонального відбору будуть проходити майÑтер-клаÑи від іменитих шеф-кухарів, лекції від лідерів індуÑтрії, різноманітні дегуÑтації та конкурÑи.
Ðаціональний відбір Bocuse d’Or Україна 2021 — це Ð¿Ð¾Ð´Ñ–Ñ Ð¼Ñ–Ð¶Ð½Ð°Ñ€Ð¾Ð´Ð½Ð¾Ð³Ð¾ рівнÑ, Ñка має велику значущіÑÑ‚ÑŒ Ð´Ð»Ñ ÑƒÑієї країни, адже його метою Ñ” Ñ„Ð¾Ñ€Ð¼ÑƒÐ²Ð°Ð½Ð½Ñ Ñ–Ð¼Ñ–Ð´Ð¶Ñƒ українÑької кухні у Ñвіті!
Приходь 11 Ð¶Ð¾Ð²Ñ‚Ð½Ñ Ð¿Ñ–Ð´Ñ‚Ñ€Ð¸Ð¼Ð°Ñ‚Ð¸ Україну та отримати нові гаÑтрономічні враженнÑ!
МіÑце проведеннÑ: Київ ЕкÑпо Плаза.