Едгар Вінницький. Візуально-поетичне шоу плюс презентація книги «Муза»

20 серпня 2022

19:00

Одеса, Одеська кіностудія

Событие прошло!

Нарешті відбудеться цей концерт!

Унікальне у своєму роді візуально-поетичне шоу.

Ексклюзивний формат вечора зумовлений неповторним місцем. Перший павільйон Одеської Кіностудії оснащений неймовірним проектором, котрий транслює цілісний відеоряд одночасно на три стіни. Таким чином глядач, куди б не подивився, знаходиться всередині подій. Ще ніхто в історії не поєднував цю технологію з поезією.

Едгар Вінницький – поет нашого часу, який не лише пише про відкритість, а й живе таким чином. Молодому генію пророчать місця у лавах класиків як авторитетні люди світу мистецтва, так і простий народ. Певно, в Одесі не лишилося людей, котрі б не чули про чарівного хлопця, який занурює в неповторну атмосферу магії своїми віршами. Найкращий критерій щирості – нескінченні хвилі мурашок, що стаються від його виступів.

До воєнних подій, Едгар роз'їжджав по містах та ділився своєю відкритістю як на великих майданчиках, так і просто на вулиці чи березі моря. Кошти від продажу книг допомогили у встановленні відкритих фортепіано та інших арт-об'єктів по всій Україні.

Частина виступу буде присвячена презентації нової книги поета "Муза".

М У З А — сбірка віршів, написаних Музі. Тій енергії, електричним хвилям, які надихають чоловіків на завершення. Кожна жінка – унікальний провідник цього струму, тому й вірші значно різняться між собою. Але всі вони наскрізь просочені недосяжною таємницею жіночої краси...

«Любовь, как вижу я её –
Не просто между нами "что-то".
Весь мир был соткан из неё,
И только ею нужно штопать».

Виступ проводиться російською мовою