Ethno-Jazz 360 «SV Savana»

20 червня 2021

19:30

Біла церква,

Событие прошло!

Мистецький проект ARTSpace Київського Планетарію запрошує на повнокупольне шоу "Etno-music 360⁰". Іспано-африкано-індійська музична екзотика від гурту “SV Savana”.

Якщо Ви полюбляєте джаз, фламенко, класичну гітару, імпровізацію та оригінальну сучасну авторську музику з пряними східними візерунками - тоді Вам до нас...

Ви поринете в безмежну подорож над Землею, насолоджуючись краєвидами гір, лісів, пустель та озер.

Ми піднімемось на орбіту, щоб вже з неї спостерігати за нічними Нью-Йорком, Мадридом, Бомбеєм, Дубаєм та Києвом…

Полярне сяйво та зоряні туманності, галактики та далекий Всесвіт…на найбільшому куполі країни гармонійно поєднаються з живою музикою цього вечора.

Слухати музику й насолоджуватись відео, спеціально підібраним під неї, відпочиваючи і душею і тілом, сидячи в комфортних кріслах щойно оновленого Зоряного залу Планетарію, з приємною прохолодою та візуалізацією на 360 градусів - хіба це Вам не до смаку?

World music. Jazz. World beat. Flamenco. Guitar music – все це стилі музики, яку ви почуєте в авторському виконанні.

Склад “SV Savana”:

Михайло Кримов - бас гітара, джазова зірка України, композитор і аранжувальник, лауреат міжнародних джазових фестивалів, автор оригінальних прийомів гри на бас гітарі та контрабасі. В минулому учасник відомого джаз-рок гурту “Кредо”.

Сергій Пучков - табла, барабанщик-перкусіоніст. Навчався в музичній академії в м. Нагпур, Індія. Засновник гурту "Небесна ріка", співпрацює з відомими музикантами Індії та всього світу.

Володимир Стиценко - гітара. Виконує в основному авторську музику, що утворюється на стику різних стилів і напрямків. Участник різних гітарних і джазових фестивалей. Громадянин світу, гастролює по Центральній Америці, Франції, Люксембургу та Україні.

Вхід в Зоряну залу після початку концерту суворо заборонено.