«Каллас» (Не) биографическая драма

11 березня 2021

19:00

Біла церква,

Событие прошло!

Життя без любові…Обожнювана усім світом співачка Марія Каллас усе життя намагалася заслужити любов. Спочатку – байдужої до неї матері. Потім – впливового чоловіка, старшого за неї на 27 років, котрий любив співачку Каллас, але не жінку. А замкнув цей ланцюжок найбагатший чоловік у світі – Арістотель Онассіс, котрий зрадив Марію заради власних інтересів.
Каллас померла в 53 роки в порожній паризькій квартирі, так і не ставши по-справжньому щасливою…

Найдивовижніше, що її доля була постійним віддзеркаленням сценічних подій. Інтерес до Марії Каллас із роками все більше зростає та все ж ми так мало знаємо про справжню Каллас. ЇЇ життя і смерть залишили більше запитань ніж відповідей.

(Не) біографічна драма «Каллас» – це історія пристрасті, що одразу захоплює глядача, який іде звивистим лабіринтом долі Сесілії Софії Ліни Марії Калогеропулос – таким було справжнє ім’я Марії Каллас…
Основою вистави стали факти та домисли пов’язані з найважливішими моментами біографії Марії Каллас. Вони знаходяться у відкритому доступі, але чи знаємо ми про них?

Марія Каллас – заслужена артистка України Любов Доброноженко.
Джовані Менегіні – народний артист України Сергій Бондаренко.
Ларі Келлі – заслужений артист України Володимир Одринський, Ігор Ніколаев.
Арістотель Онасіс – Ігор Матейко.
Хореограф – Анжела Гречанівська.
Художник-постановник – Ірина Давиденко.
Режисер-постановник – заслужений артист України Володимир Голосняк.

Шановні глядачі, Центр ім. І. Козловського має свою особливість: сцена та глядацька зала це єдиний простір, тому вхід до зали після 3-го дзвінка неможливий.