Камерна музика з Валерієм Соколовим

18 вересня 2021

19:00

Біла церква,

Событие прошло!

ВІДКРИТТЯ СЕЗОНУ

Камерна музика з Валерієм СОКОЛОВИМ

18 вересня, субота, 2021 рік
Hilton Kyiv, зал «ДАЛЛАС» (бульвар Тараса Шевченко,30)
Початок о 19.00

Відкриття сезону камерної музики від зіркового скрипаля Валерія СОКОЛОВА.
Зірки збираються разом!
Вперше в Україну приїздить легендарний піаніст, композитор представник музичної династії Менухіних – Джеремі Менухін зі своєю дружиною, піаністкою, Послом ООН в світі Мукі Лі-Менухін.
Джеремі Менухін - «неперевершений романтик гідний наслідування, сама витончена досконалість і при цьому відверто експресивний» (The New York Times).
Йому пощастило народитися в сім’ї геніального скрипаля Ієгуді Менухіна, навчатися композиції у Наді Буланже, фортепіано у Міндри Кац, а диригуванню у Ганса Сваровського. Всі престижні концертні зали, симфонічні оркестри світу чули його віртуозну і чутливу гру, його твори записані ведучими лейблами. У Києві Маестро виконає Два безсмертні концерти Баха для фортепіано і оркестру і виступить у ролі композитора – разом зі його дружиною буде виконаний Концерт-Сюїта в стилі бароко у чотири руки.
«Сюїта Менухіна в стилі бароко для двох фортепіано (досконало грають Менухін та його дружина Мукі Лі Менухін) поєднує справжні знання з жвавою мелодійною лінією у сюїті, якою міг би пишатися сам великий Бах». Сер Роджер Скрутон.

Організатор концерту - Агенція EDERI MANAGEMENT, своєю місією вважає створювати умови для того, щоб класична і сучасна академічна музика зазвучала на повну силу і відчула себе, як вдома.
Партнер концерту – благодійний фонд VERE MUSIC FUND, який надає українським музикантам гранти для участі в міжнародних конкурсах та майстер-класах, підтримує музичні конкурси в Україні, а також реалізує фестивальні проєкти та освітні ініціативи.
Hilton Kyiv – це сучасний готель у самому центрі столиці, який знаходиться поруч з пам'ятками архітектури, бізнес-центрами та посольствами. Захід відбудеться у бальній залі готелю – «Даллас», названій так на честь першого готелю під брендом «Хілтон», який Конрад Хілтон відкрив у 1925 році в Далласі, штат Техас.

ВІДКРИТТЯ СЕЗОНУ СЕРІЇ
Камерна музика з Валерієм Соколовим
ДЖЕРЕМІ МЕНУХІН композитор, фортепіано (Швейцарія)
МУКІ ЛІ-МЕНУХІН фортепіано (Швейцарія)
п р о г р а м а:
Й.С.Бах
Концерт для фортепіано Ñ– оркестру №1 ре мінор BWV 1052
Концерт для фортепіано Ñ– оркестру №5 фа мінор BWV 1056
Дж.Менухін – Концерт для фортепіано у чотири руки і струнного оркестру в стилі бароко

Довідки за телефоном: 38 096 752 8006

До уваги глядачів!
Вхід до залу «ДАЛЛАС» без захисних масок на обличчі заборонено.
Ми дбаємо про ваше здоров’я і безпеку.