Концерт Олега Скрипки з дигустацією вина

18 грудня 2022

18:00

Київ, Ресторанно-готельний комплекс «KRAKOW»

Событие прошло!

Вишукана вечеря у готельно-ресторанному комплексі «Краків».

На вас чекає дегустація авторських вин Олега Скрипки «Країна Мрій»:

Біле Трамінер - насичений фруктовий аромат з тонами пелюсток чайної троянди і тропічних фруктів та виразний і гармонійний смак з відтінками прянощів подарують насолоду яскравою плодово-квітковою гамою вина Трамінер.

Розе Піно Нуар «Країна Мрій»
Аромат з нотами стиглої полуниці, малини, вишні та відтінками цитрусових. Легке та гармонійне вино, з приємною освіжаючою кислотністю і тонами червоних ягід у смаку.

Червоне витримане Піно Нуар. Вино розкривається ароматами стиглої вишні, малини, червоних і чорних ягід з тонами ванілі від витримки в дубових баріках понад 8 місяців. Смак елегантний, з м’якими танінами, нотами лісових ягід, фруктів та прянощів, що завершується тривалим післясмаком.

Чудовим доповненням буде музичний супровід до кожної подачі вина, який виконуватиме Олег Скрипка - Легенда української рок-музики, актор, співак, пісень, лідер найпопулярнішого у світі українського рок – гурту «Воплі Відоплясова»,
власник та організатор фестивалю «Країна Мрій», а також засновник фестивалю сучасної української рок-музики – «Рок Січ» та бенд.