Love Revolution

28 квітня 2024

18:00

Київ, Київський академічний театр “Золоті ворота”

Событие прошло!

LOVE REVOLUTION

Жанр: вечорниці анархічної молоді

Оповідання: М. Йогансен «Рахунок»

В. Підмогильний «Дай Бог»

А. Кримський «Виривки з мемуарів одного старого гріховоди»

М. Хвильовий «Із Вариної біографії»

Авторка інсценізації, режисерка-постановниця Наталія Сиваненко

Художниця-постановниця Ольга Троян

Актори: Катерина Вишнева, Христина Люба, Артем Пльондер, Андрій Поліщук, Антон Соловей, Наталя Телли

16

120хв. (з антрактом)

Буває, так організм пнеться до кохання… А ти йому: «Не на часі! Давай вже після апокаліпсису!» А тіло: «Ніт! Ми молоді й шалені! За планом в мене: хіть, гріховодство та екстаз!» І що тут зробиш – Love Revolution.

Герої чотирьох новел класиків 1920-хх бунтуватимуть проти всього, що не дає чуттєвої насолоди, або ж сатисфакції ненаситної юності, коли відриваєшся від наративів батьків. На тлі революційних подій – кожен з них паралельно проживатиме свою приватну революцію і шукатиме власні орієнтири й «мораль». Спойлер: гормональний шал персонажів підсвітить такі грані особистості, до яких жоден не був готовим.

Так, хтось із героїв, йдучи на поводу в молодечого шалу, отримає «рахунок» за комплекс меншовартості. Інший - втративши всі орієнтири, і пристрасно пірнаючи в гріх, сам зрештою шукатиме Бога. Ще один - настирливо замикатиме серце для найріднішої людини, бо не прийматиме свою ідентичність. А на героїню, що довгий час була «внє політики», чекає неочікувана метаморфоза, звісно, не без кохання.