MuriK. Ювілейний концерт

13 лютого 2022

19:00

Біла церква,

Событие прошло!

MuriK запрошує друзів та прихильників на «50 грам життя»

13 лютого в Pepper’s club відбудеться ювілейний концерт «50 грам життя», присвячений 50-річчю Дмитра «MuriK» Муравицького, вокаліста легендарного рок-гурту Green Grey. Голос хітів «Под дождем», «Эмигрант» і багатьох інших готує безліч сюрпризів для цього вечора. У програмі буде виконано декілька композицій з репертуару side-проекту Муріка – гурту MRK, створених впродовж декількох останніх років. До речі, ці треки вийдуть в новому альбомі, що й буде мати таку ж назву «50 грам життя».

На сцені також очікується багато зоряних гостей, адже у артиста було декілька дуетів з прекрасними дівчатами : зі співачкою VIKA MIROVA вони разом виконали ніжну і душевну пісню «Зачекай», зі співачкою Maria заспівали глибоку композицію «Blues», а з ALLOISE зовсім нещодавно презентували пісню «Fiesta». Всі ці треки прозвучать зі сцени 13 лютого. Також ювіляра прийдуть підтримати колеги по сцені – Олексій Большой, в співавторстві з яким був записаний знаменитий трек «Осень золотая», і який неодмінно прозвучить цього вечора, і лідер і творець культового інді-гурту Marakesh Марк Гриценко. Ну, і звичайно ж, для всіх гурт Green Grey виконає декілька своїх бойовиків.

Цей вечір точно не буде нудним! Цей концерт точно запам'ятається! Адже «50 грам життя» не пройшли безслідно, ювілярові є чим поділитися з гостями!