Подорожі з ангелом (театр Кобилянської)

29 січня 2022

18:30

Біла церква,

Событие прошло!

ПОДОРОЖІ З АНГЕЛОМ
драма-притча
на 2 дії

Тривалість вистави – 2 год.

Театр ставить завдання нагадати людям про любов до ближнього, яка, як правило, все частіше у зв’язку з розвитком цивілізації, комфорту життя, а також матеріального достатку в житті людей стає дефіцитом, тому що люди часто настільки захоплюються власним збагаченням, що інколи не помічають тих, хто поруч, кому потрібна їх увага, любов і допомога.
Це вистава про стосунки матері та двох дорослих синів, які, як виявилося, вже кілька років як стали непримиренними ворогами. І чимдалі – тим більше взаємна ненависть братів поглиблюється, бо вчинок кожного стає новим актом агресії і ненависті до брата.
Тим часом їх матір випадково знайомиться з чоловіком, який не тільки називає себе архангелом Гавриїлом, а й відповідає вчинками і словами суті Божого посланця-миротворця. Ангел він, чи ні ? – матір не впевнена, але бачить як живе він справжнім праведним життям: допомагає усім, кому це потрібно, ділиться останнім із людьми, дає їм добрі, розумні та хороші поради. А головне для неї, що архангел Гавриїл береться помирити братів і встановити мир у родині.

Режисер-постановник,
музичне оформлення
Микола Яремків
Художник-постановник
Микола Костюшко

У ролях: засл. арт. України Лариса Попенко, засл. працівник культури України Юрій Марчак, засл. арт. України Наталія Гунда, Назарій Кавулич, Олексій Надкерничний, Марина Тимку, засл. арт. України Валентина Головко, Ольга Кільчицька-Дудка, Роксолана Ковбель, Петро Мегера, Мар’яна Тимчишин, та вихованці театральної студії.
прем’єра — 14 березня 2020 р.