Stand-Up в Barbeer Music Pub

28 лютого 2021

19:00

Біла церква,

Событие прошло!

«Stand-Up в Barbeer Music Pub»

Стендап – це сміливий та відвертий гумор про нас і про те, що відбувається навколо. На концерті кожен глядач стає частиною стендап комедії. Коміки щиро діляться своїми думками та емоціями, які нікого не залишать байдужим!

Знайомі життєві ситуації, курйози, проблеми та теорії їх смішного вирішення. Все це і багато іншого на вечорі справжньої стендап-комедії!

28 лютого, виступають:
·ІВАН ЖОРНОКЛЕЙ – киянин з амбіціями приїжджого. Молодий сім’янин, якому за тридцять. Засновник та ведучий «Ukrainian Stand-Up Agency».
·СВЯТОСЛАВ МАРЧЕНКО – самотній вегетаріанець. Колекціонує зйомні квартири та міста. Учасник «Вар'яти шоу» на «Новому каналі».
·ЖЕНЯ БАБКОВ – комік, який входить в топ-10 кращих коміків по версії українських фестивалів стендап-комедії: O’fest 2016, Independent stand-up festival 2016 та 2017. Резидент «Гуднайт_клаб» на «1 1».
·АРТУР ПЕТРОВ – сценарист телевізійних проєктів і кіно, батько двох дітей, учасник шоу «Комік на мільйон» на телеканалі ICTV.
·МАКСИМ ДАВИДЕНКО – молодий комік, якого не тільки приємно але й смішно слухати.

Тривалість програми – 90 хвилин. Шоу-програма представлена українською та російською мовами. Рекомендовано особам від 18 років.

«Ukrainian Stand-Up Agency» – серйозний підхід до смішних подій!