Сто тисяч (театр ім. Саксаганського)

24 вересня 2021

19:00

Біла церква,

Событие прошло!

А Ви бачили, як виглядають сто тисяч? У Театрі імені Саксаганського Ви зможете відчути запах великих грошей та переконатися, що справжнє щастя не залежить від багатства, але багатство може доповнювати щастя!

Отже, пропонуємо глядачам першу у цьому театральному сезоні прем’єру – комедію І.Карпенка-Карого «Сто тисяч» у постановці В’ячеслава Стасенка, відомого за виставами «Ханума», «Три сестри», «Безумний день, або Весілля Фігаро», «За двома зайцями» та ін.

Карпенко-Карий увічнив історію про людську жадібність у п’єсі ще в 19 столітті, але вона і сьогодні не сходить зі світових сцен. Може, не така вона й давня? Справді, тема «Сто тисяч» – вічна та близька, а для когось – і надто болюча, адже якби не хотілося акцентувати на матеріальних проблемах, сьогодні чи завтра, рано чи пізно вони можуть завітати і у Вашу хату. Як тоді боротися з ними? Здавалося б, відповідь проста: потрібно завжди залишатися Людиною та керуватися мудрістю. Але життя раптово вносить свої корективи… Цікаво, який вихід із ситуації пропонує тандем Карпенко-Карий – Стасенко? Це – маленька таємниця, яка відкриється у жовтні!

Всі ці події розгортаються у вигаданому режисером світі, збудованому з масштабних оригінальних декорацій, вкраплень сучасної музики та трюків, які… Втім, залишаємо інтригу… Стверджуємо, що неочікувані, непередбачувані та захоплюючі пригоди Вам гарантовано! Наостанок скажемо, що це варто побачити та почути! Бо сміх для душі – завжди корисно!