Танго-вистава «Prosto.Ta»

12 грудня 2021

19:00

Біла церква,

Событие прошло!

12 грудня запрошуємо на музично-пластичну виставу “PROSTO TA”, яка відбудеться на СЦЕНІ 6 у Довженко Центрі.

“PROSTO TA” — це танцювальний перформанс під живий музичний супровід від музикантів-віртуозів — легендарного квартету KYIV TANGO ORCHESTRA (фортепіано, акордеону, скрипки та контрабасу).

Вже другий рік поспіль “PROSTO TA” збирає аншлаги по всій Україні та в київському Caribbean Club Concert Hall, проте на великій театральній сцені столиці виставу буде показано вперше!

Музично-пластична вистава “PROSTO TA” складається з одинадцяти танцювально-музичних мініатрюр, кожна з яких розповідає окрему історію про кохання, дружбу, самотність, простоту і одночасно складність життя.

Танго-вистава “PROSTO TA” — це поєднання живої музики танго від музикантів квартету KYIV TANGO ORCHESTRA та майстерного виконання танцювального театру DANCE THEATRE WAVE, об’єднаних хореографією одного з найкращих балетмейстерів та режисерів-постановників України Олексія БУСЬКО.

В творчому доробку Олексія БУСЬКО, як балетмейстера, мьюзикл про шахтарів Донбасу «Антрацит. День стійкості» (режисер П.Юров / ДИКИЙ Театр), «Як витратити мільйон, якого нема», «Еффект Ба» (реж. Т.Тихомиров), драма «Коріолан» (реж. Д.Богомазов), хореографичні мініатюри «День з життя театру» на музику В.А.Моцарта, «Альбом» (Л.Ферре), «Три хвилин» (К.Сен-Санс), «Petite fluer» (Л.Армстронг), «Блаженні» (С.Рахманінов), «Гніт» (Д.Маріонеллі), «Шлях», «Феміда», «За хмарами» (О. Скрипка), «Обійми мене» (В.Вакарчук); одноактові балети на музику сучасного київського композитора О.Родіна: «Пори року» і «Бачення Рози», «Перерваний політ», «Man and cheir»; драматичні вистави «Хорова абетка для дітей і їх батьків» (реж. О.Тараненко), «Казковий світ чудес» (реж. Л.Леанова). 2014-2017 був одним з ініціаторів створення і художнім керівником міжнародного Фестивалю хореографічного мистецтва «КМАТОБ-FEST».

12 грудня на СЦЕНА 6 для вас гратимуть квартет KYIV TANGO ORCHESTRA:
Тетяна Павлічук-Тишкевич – фортепіано
Назарій Стець – контрабас
Тетяна Койчуренко – скрипка
Остап Конашук – акордеон

Артисти танцювального театру WAVE:
Андрій Гладиш
Поліна Луканська
Віталій Єфімов
Галина Микитина

Режисер і хореограф – Олексій Бусько
Звукорежисер – Володимир Курилович
Продюсерска – Олеся Корженевська

Вистава “PROSTO TA” з'явилась на світ завдяки зустрічі і задуму творчих людей: засновниці студії танців «GOLDANCE» Світлани Шеветовської, режисера-постановника та хореографа Олексі БУСЬКО, музикантів віртуоз-квартету KYIV TANGO ORCHESTRA і молодого танцювального театру WAVE.

Вистава проходить без антракту. До зустрічі 12 грудня о 19:00 на СЦЕНА-6, в Довженко Центрі (м. Київ вул. Васильківська, 1, 6 поверх).

Просимо ознайомитись з правилами безпеки, пов’язаними з COVID-19 та дотримуватись їх перед, під час та після проведення вистави на СЦЕНА-6.