Жениха викликали, дівчата?

03 грудня 2021

19:00

Біла церква,

Событие прошло!

“Жениха викликали, дівчата?” в Києві!
6 жовтня та 3 грудня 2021 року у Будинку культури і мистецтв СБУ відбудеться неймовірна комедійна вистава “Жениха викликали, дівчата?” в Києві. Це історія про двох сестер, які мешкають у величезний квартирі, де колись був акторський гуртожиток. Одна з них і справді була акторкою, а друга- завжди була поруч. Тепер від колишнього богемного життя залишились спогади і крани, які нікому полагодити.
Комедійна вистава
Але ось, колишня акторка вирішує одружити свою молодшу сестру і замовляє нареченого у шлюбному агентстві. Але спочатку приходить не наречений. А потім - цілих два наречених. А ще - сантехнік, який наче і не наречений, але хто йому завадить ним стати? Всі закохуються в усіх, з’ясування стосунків перетворюється ще у той водевіль, гротеск і буфонаду. Адже в житті все можливо і в будь-якому віці. Ось-ось, все у всіх буде добре, але...
Щоб потрапити на виставу “Жениха викликали, дівчата?” купуйте квитки на нашому сайті і в касах міста. Ціна квитків від 280 до 680 гривень. Ще більше вистав шукайте в афіші на нашому сайті.
Куди піти з подругами в Києві? На виставу “Жениха викликали, дівчата?”
Провести час в гарній компанії
Посміятися від душі
Згадати, що в житті можливо все
Народна артистка України Тамара Яценко
Заслужена артистка України -Тетяна Шелига
Народний артист України - Євген Паперний
Заслужений артист України - Дмитро Лаленков
Олег Коваленко
Сергій Кучера
Режисер-постановник Володимир Борисюк
Художник-постановник Валентина Кузьмичова
Балетмейстер Ольга Семьошкіна
Продюсер Олег Шпанчук
Тривалість: 2 години 30 хвилин з антрактом